Καλώς Ήλθατε

Καλώς Ήλθατε

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants η δύναμη της Βέροιας στο χώρο των λιπαντικών

Η εταιρεία ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants,δραστηριοποιείται στο χώρο των
λιπαντικών από το 1984,από τον Κλεάνθη Τεντόγλου.

Από τη Βέροια εμπορευόταν και διακινούσε λιπαντικά στο Ν.Ημαθίας αρχικά φτάνοντας σήμερα να είναι αποκλειστικός εισαγωγέας σε λιπαντικά,μπαταρίες,χημικά πρόσθετα και αξεσουάρ εισαγωγής από τη Γερμανία,Ιταλία και Πολωνία.

Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας απογειώθηκε όταν την επιχείρηση ανέλαβε ο υιός του Κλεάνθη Τεντόγλου,ο Νίκος Τεντόγλου το 2000 ,που όχι μόνο συνέχισε την επιτυχημένη της πορεία αλλά συνεχώς την "απογειώνει"... αυξάνοντας τόσο τα κέρδη της αλλά και την επιχειρηματική της δράση πανελλαδικά .

Μία μικρή επιχείρηση έφτασε να είναι σήμερα μια δυναμική εταιρεία με ηγετική θέση στην αγορά των λιπαντικών σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Άπο το 2014 η εταιρεία ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants στεγάστηκε σε μεγαλύτερο χώρο,χωρίς να έχει απομακρυνθεί από τον παλαιό.Οι ανάγκες μεγάλωσαν και το ίδιο και ο εκθεσιακός χώρος της επιχείρησης.

Πληρρεί τους κανόνες αποθήκευσης,μεταφοράς και ασφάλειας των προιόντων της.


Είναι πρωτοπόρος αφού συνεργάζεται με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρησης Αποβλήτων Λιπαντικών Ελαίων (ΕΝΔΙΑΛΕ) και την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ).


Η εταιρεία ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants είναι επίσημως συνεργάτης/ εισαγωγέας των εταιρειών

-   ACCELERATE-Λιπαντικά εισαγωγής από Γερμανία


-   Κ2- Χημικά Περιποίησης αυτοκινήτου


-   BOTTARI-Λιπαντικά και αξεσουάρ αυτοκινήτου εισαγωγής από την Ιταλία


-   AYTOPART BATTERY -Μπαταρίες παντός τύπου εισαγωγής από την Ιταλία

Η εταιρεία ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants είναι επίσημος εισαγωγέας της Autopart Battery μπαταριών αυτοκινήτων, φορτηγών, γεωργικών και χωματουργικών μηχανημάτων.

Πελάτες της εταιρεία ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants αποτελούν τα συνεργεία αυτοκινήτων και γεωργικών μηχανημάτων, ΜΟΤΟ, πλυντήρια, πρατήρια υγρών καυσίμων αντιπροσωπείες, βιομηχανίες, τεχνικές εταιρίες και ηλεκτρολόγοι αυτοκινήτων, των οποίων εξυπηρετεί πλήρως και άμεσα τις ανάγκες τους.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα της εταιρείας ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants είναι η εμπειρεία,η τεχνογνωσία,η ασφάλεια,η σύγχρονη επιχειρηματική δεοντολογία,η πρωτοποριακή εμπορική πολιτικήκαι η εκτεταμένη χρήση της νέας τεχνολογίας

Κατά τη διάρκεια των 30 χρόνων, η εταιρεία ξεχώρισε στην Ελληνική αγορά. Ο συνδυασμός των λιπαντικών νέας τεχνολογίας, των πολλών πακέτων συνεργασίας με τους πελάτες και υψηλές υπηρεσίες άμεσης εξυπηρέτησης,τους έφεραν στην κορυφή του κλάδου.

Οι προσπάθειες, η συνεχής εκπαίδευση και προσαρμογή στις προκλήσεις την καιρών και η άρτια επαγγελματική κατάρτιση και συμπεριφορά συνέβαλαν στην κατάκτηση της ισχυρής θέσης που έχει η εταιρεία σήμερα.


Η εταιρεία ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Lubricants εξυπηρετεί για την αγορά των προιόντων της σε λιανική και χονδρική.

Επίσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της δέχεται και πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας και fax   2331066598 
Κινητό                                      69881435453
email                                        tentoglounick@yahoo.gr